Bokovky jsou definitivně zpět! Jaké další módní trendy budou tvořit rok 2023?

10. ledna 2023·Zprávy·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Výplata po vánočních nákupech, které téměř každému provětraly účet a peněženku, se blíží a je tak nejvyšší čas podívat se, jaké zásadní trendy pro rok 2023 nám módní návrháři připravili. Udělali jsme pro vás průzkum napříč všemi relevantními módními weby a vybrali to nejzásadnější!

Denim nikdy nespí

Džínovina zkrátka nikdy nevyjde z módy. A i kdyby, milovaných džínů se prostě nikdy nevzdáme! V roce 2023 bude hrát prim kreativní pojetí džínoviny. Devadesátkové bundy, široké nohavice a průstřihy budou hrát letos prim!

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Bufy a hucule!

Milovníci Martensek a kanad se mohou těšit! Opět se vrací do módy, a to nejen na chladnější měsíce, ale po celý rok. Už se nemůžeme dočkat, až je obujeme k letním šatičkám na ramínka. Dovolené jsou přezky i nápisy.

 

 

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Vzorované kardigany

Dlouhé, pohodlné a elegantně působící rozepínací svetříky můžeme vzít do práce, na rande i na příjemné nedělní odpoledne. Elegantní vzorování z něj udělá nadčasový kousek.

 

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Svetrové šaty

Jsou elegantní, zajímavé a na zimu jak dělané. Ty s délkou pod zadek jsou ideální pro kombinaci s kozačkami nad kolena nebo s oblíbenými legínami. Dlouhé zase přepásejte páskem, abyste nevypadali jak v pytli.

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Průsvitné materiály

Sen módních návrhářů utkaný z pavučinky. Průsvitný top či celé šaty jsou velmi odvážné, ale nešlápnete s nimi vedle. Jen na rozdíl od modelek na molech si pod ně vezměte spodní prádlo. Které tomu samozřejmě přizpůsobíte. Naprosto dokonale funguje flitrovaná podprsenka.

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Bokovky

Jsou nevyhnutelně zpět. Ať se vám do nich chce nebo ne, jsou masově tu. Na většině přehlídek byly zvýrazněny krátkými topy nebo cropped bundičkami, které jsou dalším módním trendem tohoto roku. Doporučujeme tedy v posilovnách a fitkách setrvat déle než jen do konce ledna v rámci předsevzetí, abyste si tento módní trend mohli bez výčitek vychutnat.

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pastelové barvy

Ty k jaru neodmyslitelně patří a my jsme za to rádi. Pastelové barvy jsou půvabné, něžné a ženské. Na přehlídkách vynikala zejména sorbetově žlutá, levandulová, Baby Blue nebo svěží zelený odstín. Nebojte se jich! Barvy nekoušou.

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Zprávy - další články

Doporučujeme