Justin Bieber se stane poprvé otcem. Jeho žena Hailey to oznámila na instagramu

10. května 2024·Zprávy·Matěj Kašpar

Justin Bieber, Hailey Bieber (Zdroj: Profimedia)

Ještě nedávno nám všem Justin Bieber zpíval “baby, baby, baby“ a nyní jedno baby očekává se svou ženou Hailey. Je to tak, populární zpěvák se stane otcem a celý svět se na to těší.

Krásnou novinu sdílela nastávající maminka na svém instagramu skrz video a pár fotek z obnovy svatebních slibů. Hailey na nich pózuje v bílých, dlouhých šatech s krajkovými prvky. Ve videu se svým manželem sdílí polibky a je znát, že dvojice je z miminka v sedmém nebi. Modelčiny zástupci potvrdili magazínu People, že se momentálně nachází v šestém měsíci těhotenství.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Justin a Hailey se vzali v září 2018 a to pouhé dva měsíce po jejich zasnoubení. Jednalo se o rychlou klasiku, kdy podepsali pár papíru u soudu a hotovo. V té době tato novinka šokovala svět, ale naštěstí si později zamilovaná dvojice dopřála plnohodnotný obřad s rodinou a přáteli při západu slunce v Jižní Karolíně.

Fáma o tom, že je modelka těhotná, se objevuje od začátku jejich vztahu, ale nakonec se vždy přišlo na to, že se jedná o drb. I já bývám někdy nafouklá, jsem člověk. Jsem žena,“ řekla tehdy Hailey. Justin nedávno sdílel sérii fotek a na jedné z nich zachytil, jak pláče, což jeho fanoušky výrazně zneklidnilo. Nyní se ale ukázalo, že pěvecká superstar nezažívá špatné období, ale naopak se nemůže dočkat, až se stane tátou.

Zprávy - další články

Doporučujeme