Na slavnostním vyhlášení ankety Český slavík uctí slovenskou legendu Mira Žbirku

17. listopadu 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Miro Žbirka. (Foto: Frekvence 1)

Uběhl týden od smutné zprávy, že hudební svět opustila slovenská hvězda a moderátor Frekvence 1 Miro Žbirka. Producenti Českého slavíka, jehož slavnostní předání se uskuteční již v pátek večer, se rozhodli vzdát poctu této hudební legendě. Ve hře jsou tři návrhy, o kterých se aktuálně uvažuje. Informoval o tom deník Blesk.

Už v pátek se v pražských Strašnicích uskuteční pohřeb zpěváka Mekyho Žbirky. V ten den se večer koná také slavnostní vyhlášení Českého slavíka. Právě producenti pořadu se rozhodli vzdát zpěvákovi hold. Dočká se obdobné pocty jako zesnulý mistr Karel Gott (†80).

Miro byl skromný, úžasný umělec a zcela jistě na něj během vyhlášení nezapomeneme,” uvedl deníku Blesk spolupořadatel Jaroslav Těšínský. Uvažuje se o třech scénářích. Diváci buď uvidí sestřih jeho nejznámějších klipů nebo uslyší směs jeho hitů v podání různých zpěváků.

Nabízí se ale také ještě jedna možnost. Některý z kolegů vystoupí z jeho písní,” informoval deník zdroj ze zákulisí. Který scénář zvítězí, bude jasné až v pátek večer na TV Nova. Někteří kolegové se neúčastní odpolední generálky Slavíka, protože se jdou rozloučit právě s Mekym. Pokud i vy, se chcete rozloučit s oblíbeným zpěvákem, tak můžete obřad sledovat on-line na jeho facebookovém profilu nebo napsat vzkaz do kondolenční knihy, která bude před obřadní síní krematoria.

Zprávy - další články

Doporučujeme