Rodiče zakázali intubaci čtrnáctileté dcery. Ta zemřela

7. září 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Tragický a velmi znepokojující příběh sdílela na Twitteru zdravotní sestra Jessica M. z Kalifornie. Rodiče čtrnáctileté dívky, která bojovala na jednotce intenzivní péče o život, zakázali lékařům ji intubovat. Dívka podle sestřičky zemřela nadarmo.

Devět dnů bojovala mladá dívka na jednotce intenzivní péče s covidem-19. Bohužel 15. srpna zemřela, a to úplně zbytečně.Smrti se dalo zabránit, kdyby rodiče neodmítli intubaci,” napsala na Twitter zdravotní sestra Jessica. Také dodala, že jí před smrtí držela za ruku, hladila po vlasech a bylo pro ni velmi těžké se dívat na to, jak dívka zbytečně umírá.

“Těšila se, že půjde na střední školu a stane se veterinářkou . Bylo to všechno zbytečné. Věřím, že bychom ji zachránili, kdyby nám rodiče nezakázali ji intubovat,” dodala. Rodiče podle zahraničních serverů jsou velkými odpůrci vakcinace. Vše mohlo být podle Jessicy jinak, kdyby využili bezplatného očkování.

Zdravotní sestra si stojí za tím, že rodiče připravili dceru o celý život a splnění snů.“Tu noc na oddělení zemřeli čtyři pacienti,” napsala na závěr tweetu.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme