Sestra Kramného: Zajímala ho jen nevěra a majetek. Nevěřím mu!

30. června 2015·Zprávy·Redakce

Petr Kramný, který čelí obžalobě z vraždy manželky a dcery na dovolené v Egyptě, nemá oporu ani ve vlastní rodině. Dnes u soudu vypovídala jeho sestra. Prohlásila, že mu nevěří!

Petr Kramný je podle jeho matky dyslektik a děti se mu ve škole kvůli tomu smály. Jeho sestra Lenka Krečmerová také vypověděla, že v dětství trpěl výbuchy vzteku a býval agresivní. Soud v Ostravě dnes vyslýchal rodinné příslušníky Kramného a jeho ženy, která i s dcerkou zemřela předloni v červenci. Kramný v pondělí vinu odmítl.

Krečmerová nebyla v dospělosti s bratrem deset let v kontaktu, protože se nepohodli kvůli půjčce. Bavila se jen s bratrovou manželkou a dcerou. Po jejich smrti chtěla rodině pomoci a bratra kontaktovala. Několik momentů v jeho chování však dodnes nepochopila.

Sestra řekla, že mu nevěří. Vysmál se jí

Jedna situace nastala v okamžiku, kdy Kramnému ještě do Egypta oznámila přes skype, že třetinu majetku zdědí rodina Moniky. “Nastal výbuch emocí, byl nepříčetný. Říkal, že se s rodinou dělit nebude. Pak řekl, že Monika přišla s holým zadkem a s holým odejde,” uvedla Krečmerová.

Dodala, že při vzájemné komunikaci bratra zajímalo pouze to, zda mu Monika byla nevěrná. “Vůbec se nezabýval tím, že ztratil rodinu. Pak jsem mu přestala důvěřovat,” dodala. S bratrem se po jeho návratu jednou potkala a řekla mu, že mu nevěří. “Vysmál se mi. Řekl, že nejsou žádné důkazy,” uvedla Krečmerová.

Zprávy - další články

Doporučujeme