Tragédie! Muž se utopil, když žádal přítelkyni o ruku

22. září 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Jistý Američan se utopil na tanzanském ostrově Pemba, když se potopil pod hladinu moře, aby požádal svoji přítelkyni o ruku. Na svých internetových stránkách o kuriózním případu informuje britská zpravodajská stanice BBC.

Steven Weber a jeho partnerka Kenesha Antoineová spolu trávili několik dní v bungalovu s podmořským pokojem v letovisku Manta na ostrově Pemba, který leží v Indickém oceánu asi 50 kilometrů od východního pobřeží Afriky. Na videu, které Antoineová zveřejnila na svém facebookovém účtu, Weber v potápěčských brýlích a bez dýchacího přístroje zvenčí připlave k oknu pokoje a tiskne k němu vzkaz, jímž své přítelkyni vyznává lásku a ptá se jí, zda se za něho vdá. Pak jí ukáže krabičku se snubním prstýnkem a odplave. Antoineová později napsala, že se z moře “už nevynořil”.

Zástupci letoviska Manta potvrdili, že Weber se ve čtvrtek utopil, když se potápěl u podvodního pokoje. Bungalov se nachází asi 250 metrů od břehu a jeho pronájem stojí 1700 dolarů (39 900 korun) na noc.

Antoineová na facebooku napsala, že Weber nikdy neměl šanci slyšet odpověď na otázku, zda si ho vezme za muže. Zněla by podle ní “milionkrát ano”.

Yes! Yes! Yes!

Zveřejnil(a) Kenesha Antoine dne Pátek 20. září 2019

Zprávy - další články

Doporučujeme