Zemřela hvězda z Harryho Pottera Helen McCrory, prohrála svůj boj s rakovinou

16. dubna 2021·Zprávy·Barbora Turková

Helen McCrory a Damian Lewis (Zdroj: Shutterstock)

Herec Damian Lewis přišel dnes s velice smutnou zprávou. Jeho žena, herečka Helen McCrory prohrála svůj boj s rakovinou. Bylo jí 52 let.

Nezapomenutelná Narcissa Malfoy z Harryho Pottera. Tak se do povědomí mnoha fanoušků zapsala herečka Helen McCrory. V 52 letech ale bohužel prohrála svůj bok s rakovinou. S informací přišel její manžel, herec Damian Lewis. „Se zlomeným srdcem vás musím oznámit, že po hrdinném boji s rakovinou odešla má krásná a silná žena Helen McCrory. Zemřela pokojně doma a obklopená láskou rodiny a přátel,“ napsal na Twitter Lewis a pokračoval: „Zemřela přesně tak, jak žila. Nebojácně. Milovali jsme tě a měli jsme velké štěstí, že jsme tě měli ve svém životě. Zářila tak jasně. Teď jdi, má milá, do nebe a děkuji ti.

Herecký pár se seznámil v roce 2003 v londýnském divadle, vzali se o čtyři roky později. Mají spolu dvě děti, dceru Manon a syna Gullivera. Helen se do povědomí diváků zapsala nejen jako Narcissa Malfoy, ale i jako Polly Gray v seriálu Peaky Blinders. Objevila se také vedle Daniela Craiga v bondovce Skyfall.

Co na to Jan Kraus?

 

Zprávy - další články

Doporučujeme