Znamení zvěrokruhu, která mají smůlu v lásce a cítí se osaměle

31. října 2022·Zprávy·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Cítíte se hodně osaměle a máte pocit, že na lásku máte smůlu? Pak možná patříte mezi ta znamení zvěrokruhu, která k tomu mají nakloněno. Informoval o tom iReceptář.cz.

Ryby

Ryby, aby byly spokojené, potřebují k životu velmi velké množství lásky. Proto si přijdou velice často nemilované, jelikož jim většinou láska, kterou dostávají, nestačí. Přitom ony projevují opravdu velké city a pro druhé by se takříkajíc rozdaly. To očekávají i od druhých a v tom je nejspíš zakopaný pes. Následně propadají do melancholických nálad. Proto by si Ryba měla uvědomit, že ne každý si její lásku zaslouží a více by si ji měla nechat pro sebe. Bude pak šťastnější.

Rak

Raci mají většinou ve společnosti pocit neoblíbenosti a že jsou na světě úplně sami. Nevnímají a nevidí kolem sebe osoby, které by se pro ně doslova rozkrájely. Raka o své lásce nikdy nepřesvědčíte. Také umí hrát pěkně na city a pomocnou ruku neocení.

Štír

Štíří se už tolikrát v lásce spálili, že mají pocit, že už nikdy tu pravou osobu nepotkají. Jejich srdce je rozervané na kusy a nikomu nevěří. Je těžké je přesvědčit, že to s nimi myslíte vážně, a že vaše city k nim jsou opravdové. Chybí jim upřímná láska, po které celý život touží.

Zprávy - další články

Doporučujeme