Ivanka Trump je v Praze! Žádná nafoukaná princezna, přiletěla obyčejnou linkou

28. října 2022·Celebrity·Redakce

Ivanka Trump (Zdroj: Profimedia)

Už dnes večer předá prezident republiky Miloš Zeman státní vyznamenání. V jeho případě půjde o poslední vyznamenání, které může předat. A jedno z nich bude i pro Ivanu Trump (†73), které převezme její dcera Ivanka. Ta už dorazila do Prahy. Informaci přinesl Blesk.cz.

Do rodné země své zesnulé matky přiletěla Ivanka Trump v pátek v půl deváté ráno. Ivanka letěla speciálem v noci z USA do Turecka, kde pokračovala i se svým doprovodem ranním spojem Turkish Airlines do Prahy. I když z Turecka letěla normální linkou, přes klasický terminál po dosedu linky už ale nevystoupila. Tady už všechno bylo připraveno jako pro hollywoodskou celebritu.

U letadla čekali na Trumpovou zaměstnanci VIP salonku, ke kterému ji dovezli a kde ji za českou stranu po odbavení přivítal šéf hradního protokolu Vladimír Kruliš, který jí do Prahy pozval. Z letiště se přesunula na hotel. Odpoledne ji čeká zkouška šatů na slavnostní galavečer a následně se vydá na Pražský hrad. „Jednání o návštěvě Ivanky Trumpové začala probíhat velmi brzo, vše jsme domluvili. Jsem velmi potěšen a trochu i udiven, že Ivanka Trumpová je naprosto normální osoba, nemá žádné zvláštní požadavky, vůbec nic po nás nechtěla,“ prozradil ve Pressklubu Frekvence 1 Kruliš.

A vypadá to, že dcera Ivany Trump je velmi ráda, že v rodné zemi své matky může být. „Neustále mi opakovala, že si strašně váží toho, že tady může být a že od pana prezidenta za svou maminku to vyznamenání převezme. Je velice skromná, velice příjemná. A myslí si, že ten večer zítra bude úžasný pro všechny, kdo tam budou v sále, dodal.

Podle Krulišových slov se prezident Zeman potká na galavečeru se všemi vyznamenanými, ale Ivanku přijme zvlášť. „Aby si mohli chvíli povídat, protože si myslím, že si mají o čem povídat,“ doplnil šéf hradního protokolu.

Celebrity - další články

Doporučujeme