Michaela Kuklová ukázala maminku. Už je jasné, po kom má fantastické geny

24. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Michaela Kuklová. (Foto: Profimedia)

Michaela Kuklová nedávno oslavila neuvěřitelné šestapadesáté narozeniny a nutno dodat, že vypadá úžasně. Když navíc na své sociální sítě nahrála fotografii se svou maminkou, všem hned došlo, po kom vlastně ty fantastické geny má.

Herečka se svou maminkou vyrazily na výlet do Říma a společnou fotkou ve Vatikánu šokovaly nejednoho sledujícího. Maminka Michaely totiž vypadá úžasně, takže je zcela evidentní, proč i sama herečka vypadá na svůj věk takhle famózně. „Víkend v Římě s mojí osmdesátiletou maminkou a synem,“ popsala fotku Michaela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official)

Herečka se na sociálních sítích svěřila s tím, jak moc svou mámu obdivuje: „Jsem na mámu pyšná, kolik toho zvládla nachodit. Jinak všude davy lidí, tak nevím, kde vznikají ty krásné romantické fotky. Patrně až se svítáním,“ dodala Kuklová k dovolené v Římě. Tu si neužívá pouze s maminkou, ale také s patnáctiletým synem Romanem.

Fanoušci na fotografie pěli samou chválu: „Tak teď už je naprosto jasné, po kom jsou ty mladistvé geny,“ zněl jeden z komentářů. Další uživatel nemohl uvěřit, že se jedná o aktuální fotky: „To je focené, před dvaceti lety, že jo?“ Sledující lichotili nejen Michaele, ale také její mamince: „Mamka vypadá na 70 a vy na 40, vím, že to nemáte ráda, ale pro mě jste stále princezna Jasněnka,“ odkázala jedna z fanynek na stále populární pohádku O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Celebrity - další články

Doporučujeme