Neskutečná proměna Terezy Maškové. Když soutěžila v Talentu, byla to nevýrazná holčička. A teď? Bohyně

11. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Mašková (Foto zdroj: Profimedia)

Kam přijde, tam bere dech. Zpěvačka Tereza Mašková je zkrátka nepřehlédnutelná, a to nejen díky svým růžovým vlasům, ale i nádherně štíhlé postavě. Jenže tu dříve nemívala, a jak sama přiznává, ani teď to nemá úplně jednoduché. Proč? Přiznala webu Expres.cz.

Dříve oplácaná dívka, která toužila být slavná a zpívat. Nyní růžová labuť, která září a oplývá sebevědomím. Nicméně naděje hudebního nebe přiznala, že svoji dokonalou postavu rozhodně nemá zadarmo. Bývaly totiž doby, kdy se za sebe Tereza Mašková styděla právě kvůli svému vzhledu, přesněji spíše korpulentnější postavě.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Anna Mašková (@terezaa.maskova)

I přesto se ale nakonec přihlásila do soutěže Česko Slovensko má Talent, kde jí nejvíce fandila Lucie Bílá. Jenže Tereza se ani přes svůj dokonalý zpěv neumístila. Rozhodla se, že se sebou něco udělá. A to nejen se zpěvem, ale i se svou image. I ta mohla hrát roli v tom, že se neumístila. Byla totiž moc nevýrazná.

Po pár letech dorazila na casting na SuperStar, kde se představila jako sebevědomá holka s růžovými vlasy. Shodila několik kilo a neskutečně prokoukla. „Účast v Talentu mi dala ohromnou zkušenost do budoucna,“ přiznala zpěvačka. Nic ale není zadarmo, a to ani skvělá postava.

Tereza se o ní musí starat; nemůže jíst, co chce a přidala i sport, aby se kila nevrátila. „Mám tendence k přibírání na váze, ale snažím se hlídat si stravu. Začala jsem trošku víc cvičit. Snažím se udržovat, ale pořád mi ta váha kolísá. Ráda jím, mám ráda jídlo, pak si to musím vykompenzovat sportem,“ dodala Tereza.

Tereza Mašková (Zdroj: se souhlasem TV Prima)

Celebrity - další články

Doporučujeme