Pravda o stavu princezny Kate. Odborníci vidí naději na její brzké uzdravení

24. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Willam a Kate. (Foto: Profimedia)

Od oznámení, že má rakovinu, je princezna doslova v hledáčku médií. Na veřejnost nechodí, ale její manžel, princ William, se královských povinností už ujmout musel. Přeci jen i jeho otec, král Karel III., se léčí se stejným onemocněním jako jeho žena, a tak musí povinnosti zastat i za něj. Stav princezny Kate se ale podle odborníků na britskou královskou rodinu lepší. Informoval o tom deník The Sun.

Zpráva, že princezna Kate bojuje s rakovinou, obletěla celý svět a povzbuzující přání k uzdravení na sebe nenechala dlouho čekat. Nyní se však zdá, že se královská rodina z šoku pomalu zotavuje a manželce prince Williama je lépe.

Uvědomují si, že každá jednotlivá věc, kterou dělají, vysílá zprávu – tak či onak,” řekl odborník na královskou rodinu Richard Fitzwilliams pro The Sun a dodal, že už poslední vystoupení prince Williama, kdy byl se synem Georgem na fotbalovém zápase svědčí o tom, že se situace v rodině vrací k normálu.

Přesto veřejnost podle odborníka neočekává, že by se Kate v blízké době objevila na veřejnosti. Vysílají signál, že věci jdou jako obvykle. Kdyby tam byla i Kate, bylo by to fantastické, ale nikdo to po jejím prohlášení nečeká. Její vystoupení bylo to nejstatečnější, jaké kdy veřejná osobnost v Británii v souvislosti se zdravotním problémem učinila,” dodal.

Celebrity - další články

Doporučujeme