Tipy a triky urozených žen, díky kterým působí vždy dokonale

18. února 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Členy a především členky urozených rodin jsou médii a veřejností sledovány na každém kroku. A není jim odpuštěno sebemenší faux pas. A to především kvůli tomu, že jejich postavení vyžadují velice přísná pravidla. Uhlídat každičký detail, aby z toho nebyla mediální senzace, dá jistě mnoho práce. Proto mají urozené dámy své tipy a triky, kterými takovým situacím a trapasům předejdou. S informacemi přišel web Super.cz.

Tělový lak na nehty

Když se podíváte na fotografie oblíbené vévodkyně Kate, téměř nikdy na jejích nehtech neuvidíte křiklavou barvu laku. Převážně volí tělový odstín a má to praktické využití. Kromě toho, že byl výrazné barvy nekorespondovaly s jejím postavením, když by se jí kousek laku odloupnul, není to na první pohled téměř vidět, a tak si toho nevšimnou ani zkušení paparazzi.

Samoopalovací krém na nohách

Španělská královna Letizia velice často porušuje protokol tím, že nenosí punčochové kalhoty, přesto, že by je členky královských rodin měly nosit vždy, za každé situace a za jakéhokoliv počasí a ročního období. Problém však řeší samoopalovacím krémem, díky kterému vypadají její nohy, jako by punčochy měla, a tak se její “nekázeň” neřeší.

Žádný make-up

Decentní, ne příliš výrazné líčení by mělo být u těchto žen samozřejmostí. Proto Kate nepoužívá make-up, ale pouze podkladovou bázi, která jí pleť vyhladí. K tomu se jen lehce dolíčí a tak z ní čiší přirozená krása, kterou ráda propaguje.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Boty o půl velikosti větší

Členky královské rodiny stráví na podpatkách spoustu času. Kate má malý trik, díky kterému předejde puchýřům, a to ten, že si kupuje boty o půl čísla větší.

Gumová podešev

Dokážete si představit ten poprask, kdyby některá z urozených dam uklouzla na veřejné akci a plácla sebou na zem? Španělská královna Letizia tento problém vyřešila tak, že si nechává některé lodičky přidat gumovou podešev, která zabrání uklouznutí i na vyšších podpatkách.

Jiné doplňky, stejné šaty

Všichni víme, že Kate je ekologicky myslící člověk a nemá problém s tím, vzít si jeden outfit na sebe víckrát. Místo toho, aby však byla nudná a dala novinářům záminku ke komentování jejího nevkusu, vymění na svých šatech jen doplňky, kterými v podstatě vznikne zcela nový outfit. Například její červený kabát ozvláštnila zcela jiným páskem a výsledek to mělo skutečně skvělý.

Kratší vlasy jen o pár centimetrů

Když si chtěla princezna Diana změnit účes, ale nechtěla změnou vyvolat rozruch, její kadeřník ji poradil, aby si nechávala vlasy zkrátit každý týden jen o pár centimetrů. Po pár týdnech měla svůj vysněný účes a veřejnost si toho téměř nevšimla.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme