13letá tenisová naděje trénuje s hvězdami

5. května 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Protenis.cz

Jedinečný dárek dostala k úterním třináctinám možná budoucí česká tenisová hvězda. Linda Fruhvirtová od víkendu rozehrává na pražském antukovém turnaji WTA ve Stromovce hvězdy - před semifinále trénovala se Samanthou Stosurovou z Austrálie, vítězkou grandslamového US Open z roku 2011.

Jednička českého žebříčku mladších žákyň si vysloužila od Stosurové pochvalu. Australance, kterou čeká semifinále, ve výměnách stačila a vysloužila si i potlesk. “Je to výborná zkušenost a dobrý dárek,” řekla ČTK Fruhvirtová. Se Stosurovou se i bavila. “Úplně v pohodě. Ptala se mě třeba, jaké hraju turnaje,” prozradila.

Fruhvirtová se k rozehrávání dostala náhodou. Nasazená čtyřka Darja Gavrilovová neměla o víkendu s kým hrát. “Docela mi to šlo, viděly mě ostatní, chtěly se mnou hrát a pak znovu,” popsala mladá tenistka, jak se její umění v šatně rozkřiklo. Proto si zatrénovala i s Číňankou Wang Čchiang nebo se Slovenkou Karolínou Schmiedlovou.

Vidím, že jim stíhám, že s nimi můžu hitovat a něco se naučím. Jsou mentálně silnější a mají zkušenosti,” všimla si hráčka pražské Sparty.

Zdroj: ČTK

Články - další články

Doporučujeme