A další miminko je na světě! Herci a režisérovi Vojtovi Kotkovi se narodil syn

7. října 2022·Celebrity·Redakce

Vojta Kotek a Radana (Zdroj: Profimedia)

Herec a režisér Vojta Kotek oznámil prostřednictvím svého instagramu, že se stal otcem. V pátek 7. října zveřejnil fotografii, na níž je vyfocena malá ručka se štítkem z porodnice. Vojtovi i jeho žene Radaně gratulujeme.

Sympatický herec a režisér a v neposlední řadě věčný smolař v soutěži Máme rádi Česko Vojta Kotek oznámil radostnou novinu. Na jeho instagramu se objevila úplně první fotografie. To ovšem není to nejradostnější. Na fotografii je malinká ručka novorozeného synka, kterého se ženou Radanou pojmenovali Hubert.

View this post on Instagram

A post shared by Vojta Kotek (@vojtakotekoff)

Konkrétně tedy pod příspěvkem stojí: Hubert I. Šman Kotek. Je tu s námi! Vítej synáčku! Milujeme tě!” Pod fotkou se ihned objevila spousta gratulací k prvnímu potomku. Komentář napsali například Hana Vágnerová, Eva Burešová, Kateřina Pechová nebo Sara Sandeva.

O jeho jméně nastávající rodiče dumali a vtipkovali už dávno. “Já jsem si totiž vždycky v kruhu přátel dělal trochu legraci, že jestli někdy budu mít syna, tak bych chtěl, aby se jmenoval Ježíš,prozradil herec a narážel tak na zvolání “ježíškote”. Také prý připadalo v úvahu Jemin (jeminkote). Nakonec se z malého stal Šman (šmankote). “Bohužel se shodujeme i v tomhle. Máme totiž podobný smysl pro humor,” prozradila Radana pro Showtime.

Celebrity - další články

Doporučujeme