Adam Vacula ze Zlaté labutě a vítězka MasterChefa Besky promluvili o svém vztahu

21. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Adam Vacula, Veronika Besky Beskydiarová (Foto: Instragram Adama Vaculy)

Vyšlo najevo, že je v českém showbyznysu nový pár. Herec Adam Vacula, který je momentálně nejvíc vidět v seriálu Zlatá labuť, jehož druhá série tento týden startuje na televizi Nova, našel zalíbení v krásné kuchařce a cukrářce Besky, která se dostala do povědomí díky vítězství v soutěži MasterChef. Po společné dovolené v Itálii prozradili Super.cz detaily ohledně jejich půlročního vztahu.

Dohromady se dali před půl rokem. Adam pozval Besky na první rande do restaurace a letošní dovolenou strávili na Azurovém pobřeží, kde se jim moc zalíbilo. “Už mi to připadá dávno, ale načerpali jsme tam mnoho sil do našich dalších projektů. Zamilovali jsme si to tam,” svěřila Besky Super.cz. “Ale nebylo toho dost. Klidně bychom tam byli dalších deset dní,” dodal Adam.

Pár spolu tráví spoustu času. Vychutnávají si skvělé jídlo, které má krásná vítězka kuchařské soutěže v malíku. Herec se pyšní, že má doma restauraci každý den. Figuru si ale hlídá díky sportu, ke kterému přivedl i svou partnerku. Začali jsme spolu hrát golf, hrajeme tenis a biliár. Našli jsme hodně společných aktivit, upřesnila Veronika. Doma spolu prý provozují jiu-jitsu. Otázka je, zda to není myšleno spíše jako metafora pro jiné domácí fyzické aktivity.

View this post on Instagram

A post shared by Adam Vacula (@adamvaculla)

Zatímco Besky se chystá vydat novou sladkou kuchařku, její partner má plné ruce práce s druhou řadou úspěšného seriálu Zlatá labuť, která bude od 24. srpna k vidění na televizi Nova. Adam dokonce nastínil, na co se můžou diváci těšit. “Jak byla první série o lásce, tak teď postavám půjde hlavně o život, protože doba přitvrzuje. Myslím, že diváci se mají na co těšit,” nastínil.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme