Natálie Kočendová znechuceně: Kdy už přijde den, aby mě alespoň deset chlapů nepozvalo na rande

16. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Natálie Kočendová (Foto: Instagram Natálie Kočendové)

Modelka Natálie Kočendová, která vstoupila do povědomí především díky reality show Love Island, se nedávno na sociálních sítích svěřila s tím, že je už znechucená z mužů, kteří ji zvou na rande. "Já nechci, abych zněla nějak namyšleně nebo arogantně, ale ono to fakt není příjemné," stěžuje si kráska, která je čerstvě po rozchodu s Davidem Vitáskem, který je též bývalým účastníkem Love Islandu.

Zajímalo by mě, jestli přijde den, aby mě alespoň deset chlapů nepozvalo na rande, nebudou mě zastavovat na ulici, v obchoďáku, v taxíku…” znělo na instastories Natálie, která má už zájmu mužů dost. Patrně si jsou její obdivovatelé vědomi toho, že je kráska momentálně nezadaná, a tak zkouší své štěstí.

“Já nechci, abych zněla nějak namyšleně nebo arogantně, ale ono to fakt není příjemné. A kór po tom rozchodu, to fakt ne. A ještě, když oni to ví. Oni za mnou přijdou s tím, že mě znají a ví, že jsem po rozchodu,” stýskala si Natálie. Ačkoliv se to někomu může zdát zvláštní, ne vždy žena stojí o takovou pozornost. V případě Kočendové to došlo až do fáze, kdy je muži znechucena. 

View this post on Instagram

A post shared by Natálie Kočendová (@natalie_kocendova)

Já jsem teďka úplně znechucená chlapama, a dlouho nechci žádného ani vidět, takže… nevím. Jestli jim nestačí ani to, že jim odpovídám jedním slovem, aby mi dali klid… ne, nestačí to,” říká a ukazuje tím, že dotěrnost může být při dvoření skutečně na škodu. “Ještě jsem to asi nikdy takhle neměla, že bych byla úplně znechucená, ale nikdo se mi nelíbí, s nikým se nechci ani bavit, fakt mi to vadí,” dává jasně najevo svůj postoj.

“Pokud to sledujete, kluci, nezvěte mě na rande. Radši mi řekněte nějakej vtip, když mě potkáte, ale žádné rande, prosím,” vzkazuje zoufalá modelka.

Celebrity - další články

Doporučujeme