Advent je tady: Jaké věnce frčí mezi českými celebritami? Podívejte se!

30. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock.com)

V neděli 29. listopadu nastala první adventní neděle tohoto roku. Všichni se postupně nalazujeme na sváteční vlnu. Tradičně zapalujeme první svíci na adventním věnci a přibližujeme se tak k nejkrásnějšímu svátku v roce. Z posledních let je typické, že většina si svůj adventní věnec vyfotí a sdílí jej se svými přáteli na sítích. Výjimkou nejsou ani české celebrity a tak se podívejte na jejich letošní výtvory!

S první adventní nedělí většinou přichází i na sociálních sítích první vánoční příspěvky. “Tak u nás už to začíná. Věnec hotov, pro ostatní členy rodiny také,” napsala k fotografii zpěvačka Alice Bendová. Věnec má v klasickém duchu, vévodí mu bílé svíčky se zlatými hvězdami. Dekorace má decentní v bílých barvách.

View this post on Instagram

A post shared by Alice Bendová (@alice_bendova_official)

Za to herečka Jitka Schneidrová vsadila na jasnou jednoduchost. Hlavní jsou na jejím věnci obrovské svíčky červené barvy. Podle herečky je u nich největším milovníkem Vánoc dcera, kterou také s adventním věncem vyfotila. Na věnci můžeme vidět malou dřevěnou dekoraci hvězdy a šišek.

View this post on Instagram

A post shared by Jitka Schneiderova (@jitka_schneiderova)

Z mužského světa celebrit se pochlubil zpěvák Honza Musil. Který věnec pojmul tradičně. “Sváteční čas vstoupil do našich domovů. Železná neděle je ve znamení prvního zapáleného ohýnku na našich adventních věncích. Přeji vám všem, ať vyčaruje klid, pohodu a rozjímání. A nejvíc si přeji, ať je  zdraví rozseto stejně  vydatně, jako jsou na jaře vysety lány obilí,” napsal na Instagram zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by Honza Musil/Jan Gareth Musil (@musilhonza)

Krásnou adventní neděli popřál svým fanouškům také herec Roman Vojtek, kterému se minulý týden narodil syn. “Buďte spolu s vašimi blízkými. Krásnou první adventní neděli všem přátelé,” uvedl na sociální síti. Také se pochlubil velkým věncem, který dělala jeho žena Petra.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek)

Celebrity - další články

Doporučujeme