Roman Vojtek je potřetí otcem! Podívejte se, jaké neobvyklé jméno miminku manželé dali

24. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Manželé Vojtkovi (Foto: Instagram / Roman Vojtek)

Oblíbený herec Roman Vojtek (48) se stal trojnásobným otcem. Jemu a jeho manželce, Petře Vojtkové (33), se narodil chlapeček. Miminko se narodilo v úterý ve tři hodiny ráno a dostalo neobvyklé jméno - Nathaniel.

“Trochu to trvalo, ale na to krásné se musí občas počkat. Chtěli bychom, abyste se o tom dozvěděli od nás. Dnes ve 3 hod. ráno se nám s Peťkou narodil syn Nathaniel Vojtek,” pochlubil se radostnou novinou herec na Instagramu. Chlapeček je zdravý a váží krásných 3,760 gramů.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek)

Petře dal ale malý Nathaniel zabrat. “Ta dávka bezpodmínečné lásky je neskutečná. Absolutní vrchol celého těhotenství,” napsala na Instagram novopečená maminka. “Děkuji své ženě za to, co dnes v noci dokázala. Opět jsem si uvědomil co dokáže “ženská síla”. Lásko, jsi neuvěřitelná,” dodal Vojtek.

View this post on Instagram

A post shared by Petra Vojtková (@vojtkova.petra)

Pod příspěvky se okamžitě strhla vlna gratulací. “Natanku vítek, gratuluju, rodinko krásná,” napsala herečka Veronika Arichteva. Další gratulaci poslala herečka Andrea Růžičková: “Ať je chlapeček na světě šťastný!” Pár také nezapomněl poděkoval Ústavu pro péči o matku a dítě, který sídlí v porodnici v Podolí, kde chlapeček přišel na svět.

Celebrity - další články

Doporučujeme