Anička Slováčková otevřeně o své nemoci: Nejradši bych zalezla do lesa, aby mě nikdo neviděl

13. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Anička Slováčková (Zdroj: Profimedia)

Anička Slováčková bojuje podruhé s rakovinou a otevřeně svou cestu sdílí na sociálních sítích. I přes obrovskou podporu rodiny a fanoušků však přiznává, že náročný boj s nemocí jí dává zabrat.

Její otevřenost a odvaha mluvit o detailech nemoci denně inspiruje širokou veřejnost. Rakovina je totiž stále ještě tabu, proto je pro Aničku důležité šířit své zkušenosti a příběh. Pod jejími příspěvky fanoušci v komentářích vyjadřují vděčnost a ti, co zažívají podobný osud, přiznávájí, že se díky nim necítí osaměle. „Aktuálně mám chemošky, žádná jiná léčba tam není. Do toho se snažím dávat tělu to, co potřebuje. Posledních pár měsíců nedokážu skoro vůbec jíst maso. Mění se mi chutě,“ popsala svůj nynější stav Slováčková.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Anička se také rozpovídala o svém vzhledu. I když svádí těžký boj s nemocí, jako každá žena by se chtěla cítit přitažlivě, ale to je při tak náročném procesu skoro nemožné. „Nejradši bych vymlátila všechny zrcadla. Nikam nechodila. Prostě zalezla do hlubokého lesa, aby mě nikdo neviděl, ani já sama. Už jsem v závěru úplně alergická na ‚ale vždyť ti to sluší‘, ‚i tak jsi krásná‘, děcka, já se nechci rouhat, fakt ne. Nemám místo hlavy nosorožčí rohy. Může být ještě daleko hůř,“ rozpovídala se.

Zpěvačka je od dětství pod drobnohledem kvůli svým slavným rodičům – Dádě PatrasovéFelixi Slováčkovi – a do toho spadá neustálé hodnocení jejího vzhledu. Slováčková se svěřila, že procházet si náročnou rakovinou jako veřejně známá osobnost, je pro ni velmi stresující. I přestože by ráda sportovala a udržovala zdravý životní styl, je to v současném stavu nemožné. Špatně se jí dělá i z obyčejné vody. Proto se snaží co nejvíce naslouchat svému tělu.

Celebrity - další články

Doporučujeme