Sabina Laurinová skončila v nemocnici

11. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Sabina Laurinová (Zdroj: Profimedia)

Naštípnuté rameno a ortéza, to momentálně prožívá herečka Sabina Laurinová. Incident naštěstí neovlivnil natáčení seriálu Zoo, kde se její postava Alice Novotná vdala za Martina Pivoňku, kterého hraje Martin Preiss.

Jak došlo ke zranění, k tomu se Laurinová zatím nevyjádřila, ale následky zkrátka nešlo zakrýt. Přeci jen má ruku v ortéze. Diváci se báli, že by její zranění mohlo ovlivnit seriál Zoo, ve kterém se schylovalo ke svatbě mezi postavou Laurinové a Preisse. Sabina chodila čtyři týdny s ortézou a dokonce musela zrušit představení v divadlech KalichMetro.

Sabina Laurinová

(Zdroj: Sabina Laurinová Instagram)

Naštěstí byla svatební epizoda seriálu Zoo natočena těsně před nehodou. „Naposledy jsem se vdávala jako Mery v Modrém kódu. Taky v pohádkách a v divadle,“ zavzpomínala Sabina Laurinová na své role nevěsty. Ve skutečném životě se však k oltáři zatím nepodívala.

To její herecký manžel Martin Preiss se filmově oženil poprvé. „Udělal jsem si ve Dvoře Králové dva hezké dny. Odpočinul jsem si a završil to bonusem. Ano, že si beru Sabinu, beru jako takový bonus. Ještě jsem si ji před kamerou nebral. Několikrát jsme spolu byli v láskyplném vztahu v různých jiných seriálech, ale svatbu jsme ještě neměli,“ vyjádřil se k zážitku herec. S manželkou Martinou nedávno oslavili dvacet let společného života.

Celebrity - další články

Doporučujeme