Anna Geislerová šokovala fanoušky fotografií od krve. Naštěstí se jednalo jen o pozvánku na nový thriller

23. března 2024·Celebrity·Redakce

Anna Geislerová a Tomáš Maštalír. (Foto: Profimedia/instagram A. Geislerová)

Herečka Aňa Geislerová doslova šokovala své fanoušky na instagramu. Sdílela zde fotografii, na které má celý obličej od krve. Naštěstí se jednalo jen o netradiční pozvánku na nový film, kde si zahrála například po boku Tomáše Maštalíra či Adriana Jastrabana.

Zveme vás s Tomíkem na náš nový film,” napsala na začátek příspěvku herečka. Mnohým tak, než si přečetli popisek a viděli jen pouhou fotografii, určitě zatrnulo. Geislerová s Maštalírem na něm jsou totiž celí od krve. Naštěstí se jedná jen o umělou krev.

Oddechovka. Smrt… pardon… SMRŠŤ!!! Už od 4. 4. v kinech,” pozvala v dalších řádcích Geislerová své sledující na nový mysteriózní thriller. Někteří toto originální pozvání do kina značně ocenili. Tak tomu říkám pozvánka do kina. Už se těším,” napsala v komentářích Michaela. Jiní vtipkovali, že herci asi moc protřepali kečup, nebo dělali jahodovou marmeládu.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Geislerová (@geislerka)

V novince Smršť hlavní hrdinové budou čelit svým největším strachům

V mysteriózním thrilleru Smršťrežiséra Petera Bebjaka se musí hlavní hrdinové postavit svým největším strachům. Česko-slovenský snímek vznikl na motivy stejnojmenné knihy Jozefa Kariky.

Hlavními hrdiny filmu jsou forenzní psycholog Martin Lang a jeho manželka Pawla. V lázních daleko v horách chtějí dát do pořádku svůj vztah, který prochází vážnou krizí. Rutinu ale naruší příchod balíku s důkazním materiálem z tragického případu, který Langovi poslal kolega psycholog. Žádá po Langovi pomoc ohledně mladíka podezřelého ze zabití čtyř lidí. Ten se snaží vyšetřovatele přesvědčit, že byl ke všemu přinucený a viníkem je takzvaný halný vítr, tedy teplý nárazový vítr, který může způsobit značné škody. Údajně působí i na lidi, může být příčinou migrén či nespavosti. Lang se zpočátku zdráhá, postupně se ale do případu ponoří.

Jak to s hlavními hrdiny dopadne a zda zvládnou čelit svým největším strachům se dozvíme už 4. dubna, kdy snímek vstoupí do českých kin.

Celebrity - další články

Doporučujeme