Bohuš Matuš (45) vyvrátil pomluvy o vztahu s Luckou (16): Miluji ji jako Ježíš, mám to jinak

6. června 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Vztah mladičké Lucie (16) a slavného zpěváka Bohuše Matuše (45) rezonuje českými médii už nějaký čas. Sem tam se objevují protichůdné informace a hudebník se proto rozhodl uvést vše na pravou míru raději sám. V otevřeném rozhovoru pro server Expres.cz proto jasně uvedl, jak se věci mají.

Když se poprvé školačka Lucie začala objevovat vedle slavného zpěváka, přitáhla k sobě okamžitě hodně pozornosti. Tehdy patnáctiletá dívka byla podle mnohých pro vztah se čtyřicátníkem ještě příliš mladá a láska mezi Bohušem a Lucií proto vzbudila vlnu kritiky ze stran veřejnosti.

Potíže zasáhly i život mladičké Lucie. “Ona kvůli tomu, že je se mnou, má obrovské problémy. Například ve škole. Pro případ, že by ty pomluvy zašly moc daleko, nechali jsme si udělat lékařské potvrzení,” uvedl Matuš pro Expres.cz a jasně vyslovil, že jejich láska je pouze platonická.

Zpěvákovi to prý zcela vyhovuje. “Jsem do ní zamilovaný, ale miluji ji jako Ježíš. Jsem věřící. Já tohle mám trochu jinak,” prozradil. A velmi intenzivní jsou prý i city mladé Lucie. “Chce po mně dítě. Já jí ale říkám, že teď je ona dítě,” uvedl Matuš.

Podobné plány však zatím bezdětný zpěvák do budoucna nevylučuje. “Dovedl bych si to s ní představit. Matuška Olinku také poznal, když jí bylo patnáct. Chodili spolu od jejích šestnácti a zůstalo to tak až do jeho smrti. Já se v něm stejně vidím,” svěřil se.

Celebrity - další články

Doporučujeme