Britney Spears je konečně volná! Soud zrušil opatrovnictví jejího otce

1. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Britney Spears. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Britney Spears a její fanoušci mohou slavit. Soud v Los Angeles rozhodl, že její otec už nebude jejím opatrovníkem. Ten jím byl 13 let. S informací přišly zahraniční média.

Rozsudek je významným vítězstvím zpěvačky, která se o zrušení opatrovnictví pokoušela dlouhé roky. Letos v červenci dokonce správcovství svého otce Jamese Spearse označila za kruté. Také právník Britney v červenci jejího otce obvinil, že chtěl po své dceři dva miliony dolarů (v přepočtu 44 milionů korun), když se správcovství vzdá.

Právě Spears byl známý tím, že na opatrovnictví dlouhá léta trval, letos ale najednou obrátil. Vztahy jsou však mezi zpěvačkou a jejím otcem stále napjaté. V minulosti ho například zpěvačka obvinila, že ji nutil vystupovat proti její vůli, brát léky nebo jí nedovolil vdát se a mít děti.

James byl opatrovníkem Britney od roku 2008, kdy se kvůli problémům s psychickým zdravím i v osobním životě zhroutila. Nově se správcem jejího majetku stal účetní John Zabel, kterého si najala sama zpěvačka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme