Bývalá moderátorka a Miss Gabriela Lašková přiznala vážnou nemoc. Svět modelingu není procházka růžovým sadem

3. května 2023·Celebrity·Redakce

Gabriela Lašková (Foto zdroj: Profimedia)

Gabrielu Laškovou si všichni budou pamatovat především jako "krátkovlasou Missku". Ještě s příjmením Kratochvílová zvítězila v soutěži Česká Miss 2013 a získala i cenu Česká Miss posluchačů Frekvence 1. Dnes už bývalá moderátorka CNN Prima News prozradila Aha!, jaké zdravotní potíže ji v minulosti trápily. Svět modelingu není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát.

Její léta v modelingu, a že byla velmi úspěšnou modelkou, nebyla jen samá radost, zábava a krása. Tato profese, stejně jako spoustu jiných, má i svou temnou stránku. Své o tom ví Gabriela Lašková, která si tehdy užila své.

Potýkala se s bulimií. “Když jsem vstoupila do modelingu, slýchala jsem, že bych měla zhubnout. Když je vám patnáct let, neumíte si s tím vůbec poradit,” nechala se slyšet sympatická brunetka. “Chtěla jsem být jako ty dokonalé modelky a zkoušela jsem všechno. Občas jsem se uchýlila i k těm nejméně zdravým formám hubnutí, jako bylo zvracení nebo hladovění,” přiznala Lašková.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Lašková (@gabrielalaskovaofficial)

Kráska má za sebou rušné období, jelikož kvůli personálním změnám, odešla z Primy, kde působila jako moderátorka. Nabídli jí sice, aby zůstala na jedné lodi a stala se moderátorkou pořadu Showtime. To však odmítla.

Celebrity - další články

Doporučujeme