Hokejista Alexander Salák čeká přírůstek do rodiny. Stane se pošesté otcem

29. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Alexander Salák a Michaela Saláková. (Foto: Profimedia/ se souhlasem M. Saláková)

V rodině Salákových mají důvod k radosti. Manželka hokejového brankáře Alexandra Saláka na instagramu všem přátelům a fanouškům oznámila, že společně čekají miminko. Bude to už jejich v pořadí šesté dítě.

Rádi bychom vám prozradili naše jedno velké malé tajemství,” napsala na začátek příspěvku už pětinásobná maminka. Není na světě nic víc než láska, bez ní není život a bez ní by se taky už za pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče,” dodala.

O tom, že je Michaela těhotná se pár dozveděl na narozeniny brankáře. Dokonce termín porodu má maminka přímo v den svých narozenin. Tohle není náhoda. Ta naše láska musí být něco mezi nebem a zemí. Ne že bych to nevěděla,” okomentovala.

View this post on Instagram

A post shared by Misa Salak (@misasalak)

Pozadu nebyl na sociální síti ani pyšný tatínek, který si na svůj účet trošičku zavtipkoval. Sportovních titulů tolik nemám, ale v cikánský hiearchii stoupám slušným tempem,”  uvedl. Na instagramu se pod příspěvky pak strhla lavina gratulací od přátel, slavných osobnotí i fanoušků Alexandra Saláka.

Celebrity - další články

Doporučujeme