Cara Delevingne a Orlando Bloom natáčí v Praze. Modelka dováděla u Karlova mostu

4. června 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Cara Delevingne. Foto: Shutterstock

Jedna z nejžádanějších modelek světa Cara Delevingne (28) a hollywoodský herec Orlando Bloom (44) jsou kvůli natáčení opět v Praze. Přivedl je sem miliardový projekt Carnival Row z produkce Amazonu. Modelka se nyní na svém instagramu pochlubila, jak si se svým psem užívala volné chvíle u Karlova mostu. 

Seriál Carnival Row se v Praze natáčel již od podzimu 2017 do jara 2018. Práce na druhé séri začaly na konci roku 2019, pak ale přišla pandemie koronaviru a projekt byl dočasně ukončen. A nyní se hvězdy do Prahy vrací. Točit by se mělo do září.

Jedna z nejúspěšnějších modelek světa Cara Delevingne ztvárňuje ve fantasy seriálu jednu z hlavních rolí a na natáčení proto nesmí chybět. A pobyt v Praze si zjevně užívá. Na svém instagramu se fanouškům pochlubila s několika fotkami pořízenými na šlapadle pod Karlovým mostem.

Společnost jí přitom dělal její roztomilý psík, který se vody zjevně vůbec nebojí. Sebejistě se s paničkou plavil po Vltavě a působil přitom naprosto v klidu.

View this post on Instagram

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

“Seriál se kompletně točil v České republice, měli jsme tu celkem 108 natáčecích dnů a přípravy zabraly dalších pět měsíců. Začaly už v květnu 2017. Ze 60 procent se pracovalo v ateliérech, na pozemku barrandovských studií vyrostly kulisy fiktivního viktoriánského města a v ateliérech řada dekorací. Na jejich stavbě jsme zaměstnali kolem čtyř stovek řemeslníků. Točili jsme ale třeba i v Prachovských skalách, v Liberci, na zámcích Frýdlant a Krnsko,” uvedl v březnu roku 2018 pro Lidové noviny producent David Minkowski ze společnosti Stillking Features, která natáčení v Česku zajišťovala.

Celebrity - další články

Doporučujeme