Čechů je mi líto: Rytmusovi došla trpělivost a zareagoval na rýpavý komentář

18. srpna 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Vyznání lásky rappera Rytmuse řeší celé Česko a jeho štěstí a zamilovanost leží v žaludku mnohým komentujícím. Ačkoliv hudebník většinu času mlčí a nechává "hatery", ať si říkají, co chtějí, tentokrát se neudržel.

„Ten pocit, když už nemusíš nic a našel jsi svůj nejvyšší bod na obloze,“ okomentoval příspěvek z Jasminou. Na reakci nemusel dlouho čekat.

Ten pocit, keď už nemusíš nič a našiel si svoj najvyšší bod na oblohe. “Zenit” #ZaZenitom #ZaVodou #NaplnenyRytmus #ZamilovanyPáťa #Chill

A post shared by @ rytmusking on

„Ten pocit, když podvědomě víš, že kdybys neměl prachy a makal na benzince, tak tě tahle ani nepozdraví. Ten pocit, když jsi pro Daru složil song a vyznával se. O této slečně jsi vlastně taky složil song, uhodneš který?“ ozval se jeden z přejících sledujících.

To už však Rytmus nepřešel a rozhodl se, že věci v klidu uvede na pravou míru. „Ten pocit, že mám prachy a ona taky. Ten pocit, když ses zasekl v minulosti a nepřijímáš nic nového. Ten pocit, když se rozejdeš a do konce života zůstaneš sám a neexistuje, abys začal novu etapu. Některých Čechů je mi líto,” odvětil.

Celebrity - další články

Doporučujeme