Co takhle svatba, princi? Pro Ronalda a jeho modelku může být život v Saúdské Arábii problém

12. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Cristiano Ronaldo. (Zdroj: Profimedia)

Už brzy by se měl Cristiano Ronaldo představit v dresu saúdskoarabského klubu Al Nassr. Jeho příchod do klubu z Paris Saint-Germain vyvolal obrovskou vlnu nejen emocí, ale i zájmů. Jenže Ronaldo bude muset dodržovat místní pravidla. A to se možná nebude líbit ani jemu, ani jeho krásné přítelkyni. Informaci uvedl Denik.cz.

Na Cristiana Ronalda se v Rijádu už zřejmě velmi těší. Fotbalista dostal od místních šejků jako dárek na přivítanou luxusní vilu a k tomu roční příjem, který sahá až k 200 milionům eur. Ronaldo byl navíc představ jako fotbalista světa a jeho setkání s šejky sledovala v místním parku 25 fanoušků. V tamním klubu Al Nassr má Ronaldo smlouvu na dva a půl roku.

View this post on Instagram

A post shared by نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Portugalský kanonýr ještě nebyl na hřišti ani minutu, ale fanoušci už zběsile kupují dresy s jeho číslem 7 a sociální sítě klubu jsou jím plné. Jestli ale s něčím fotbalista nepočítal, tak je to to, jak moc je v zemi sledován jeho vztah s dlouholetou partnerkou Georginou Rodriguez. Dvojice spolu totiž “jen” chodí a může se tím pádem jednat o porušení jednoho ze saúdských zákonů, jenž vykládá přísný zákaz společného soužití nesezdaných párů.

Ronaldovi může hrát do karet fakt, že je jedním z nejobchodovatelnějších sportovců na světě, což by ho mělo chránit před právními kroky ze strany saúdské vlády. To potvrdili i tamní právníci. „Přestože zákony stále zakazují soužití bez manželské smlouvy, úřady začaly přivírat oči a nikoho nepronásledují. Tyto zákony se však používají, když je nějaký problém nebo trestní čin,“ citovala jednoho z právníků agentura EFE.

Nutno ale dodat, že páru hraje do karet fakt, že jsou to cizinci. Podle právníků saúdskoarabské úřady v těchto záležitostech v případě cizinců nezasahují. K současné situaci se nevyjádřila ani vláda, ani fotbalista, který v minulosti ale připustil, že svatba s modelkou je v plánu. Do akce by měl Ronaldo naskočit 22. ledna a jisté je, že zápas to bude velmi sledovaný.

Celebrity - další články

Doporučujeme