Sbohem a šáteček! Cristiano Ronaldo skončil v Manchester United

23. listopadu 2022·Životní styl·Redakce

Cristiano Ronaldo. (Zdroj: Profimedia)

V Kataru nyní probíhá mistrovství ve fotbale, kde nechybí ani portugalská superstar Cristiano Ronaldo. Otázka ale je, kam se po skončení vrátí. Do svého domovského klubu Manchesteru United už ne. Klub na twitteru uvedl, že s ním rozvázal spolupráci.

Slavný klub oznámil, že ukončení spolupráce přišlo po vzájemné dohodě a má okamžitou platnost. Končí tak příval spekulací o sporech fotbalisty s koučem Erikem ten Hagem. Ukončení přišlo krátce poté, co Cristiano Ronaldo v rozhovoru pro TalkTV kritizoval kouče a vedení klubu.

Ronaldo mimo jiné uvedl, že se cítí zraněn a že Ten Hagu nemá žádný respekt. A to se vedení zřejmě vůbec nelíbilo a hvězdný Portugalec si tak může balit kufry. Cristiano Ronaldo opustí Manchester United po vzájemné dohodě, a to s okamžitou platností. Klub mu děkuje za mimořádný přínos během jeho dvou angažmá na Old Trafford, kdy v 346 zápasech nastřílel 145 gólů, a přeje mu i jeho rodině do budoucna vše dobré,” uvedl klub stručně v oficiálním prohlášení.

Na webu klubu byly o fotbalistovi jen tři věty. Všichni v United se dál soustředí na další pokroky pod vedením Ten Haga a pracují společně na dosažení úspěchů na hřišti,” dodal. Ronaldo v rozhovoru uvedl, že navzdory konfliktům je odhodlaný v United zůstat, nakonec se ale dohodli na odchodu. Fotbalista v reakci na odchod uvedl, že klub i jeho fanoušky miluje. “To se nikdy nezmění. Mám ale pocit, že je pravý čas, abych hledal nové výzvy. Přeju týmu ve zbytku sezony i v další budoucnosti jen úspěchy,” uvedl. 

Otázkou ale zůstává, kam se po skončení mistroství světa vrhne. Nyní se soustředí právě na probíhající událost a je přesvědčen, že se jeho odchod portugalského týmu nedotkne. V pondělí se ale na internet dostalo video z šatny. Na něm je vidět, jak se Ronaldo velmi chladně zdraví s teď už bývalým kolegou z United Brunem Fernandesem.

Životní styl - další články

Doporučujeme