Další bizár pár Megan Fox a Machine Gun Kelly. Oplodni mě, nebo mě zabij!

1. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Machine Gun Kelly a Megan Fox. (Zdroj: Profimedia)

Netradiční vztah této lehce bizarní dvojice, krásné herečky Megan Fox a jejího mladšího snoubence Machine Gun Kellyho, se dostal na vyšší level. Zpěvačka v komentáři na instagramu naznačila, že by možná s rapperem chtěla mít své další, v pořadí již 4. dítě. I když podle způsobu, kterým to dala najevo, těžko říct, jak bylo její vyjádření myšleno.

Nejprve snoubenci, kteří podle všeho působí, jako by byli pro sebe přímo stvořeni, přiznali, že si navzájem pijí krev. A ne pouze obrazně, ale doslova. Podle jejich slov se jedná o rituální obřad.

Další, čím se tento pár tak trochu liší od jiných zasnoubených párů, je zásnubní prsten, kterým rapper svou vyvolenou požádal o ruku. I když metafora, kterou představuje je opravdu krásná a romantická, šperk za 7 milionů korun skrývá bolestivé tajemství. “Kroužky jsou vlastně trny. Takže když si ho (prsten) pokusí sundat, bude ji to bolet. Protože láska je bolest,” popsal Machine Gun Kelly magazínu Vogue.

View this post on Instagram

A post shared by Mr. Pink (@machinegunkelly)

A nedávno se samotná Megan rozepsala v komentáři pod snoubencovou fotkou o jeho kráse a dokonalé tváři. Na závěr napsala, aby ji buď zabil, nebo oplodnil. “Nikdy v celé historii lidstva nechodil po zemi nikdo s krásnějšími rysy. Extrémně krásný, vražedně nádherný. A 195 centimetrů? Zabij mě, nebo mi udělej dítě. Žádná jiná možnost není,” okomentovala fotku svého milého z akce TIME100 Next Gala. Znamená to tedy, že by si přála další dítě, nebo tak jen chtěla vyjádřit svůj neskonalý obdiv ke kráse svého snoubence?

Celebrity - další články

Doporučujeme