Další lež na účtu vévodkyně Meghan! “Pózovala s Kate” dva roky předtím než se seznámila s Harrym

25. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Vévodkyně Meghan. (Foto: Shutterstock)

Meghan Markle tvrdila, že před seznámením s princem Harrym nikoho z jeho příbuzných z královské rodiny neznala. A to ani samého prince. Jenže teď se ukázala, že brzy dvojnásobná maminka opět lhala.

V březnovém a velmi třaskavém rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfrey se Meghan dušovala, že o královskou rodinu a celou britskou monarchii nikdy předtím nezajímala a netušila tak, jaký život jí s Harrym čeká. Na světlo světa ale vyšla fotografie, jak má bývalá herečka v ruce časopis, z jehož obálky se do objektivu usmívá její budoucí konkurentka Kate Middleton.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Meghan na fotce pózuje s editorkou irského U Magazine Denise Cash a snímek pochází z roku 2014, tedy dva roku předtím než se Američanka seznámila s princem Harrym. Do tohoto časopisu Meghan přispěla článkem o slunečních brýlích a zajímavé je, že časopis nesprávně tvrdil, že Kate čeká dvojčata. Jedná se o další důkaz, který vyvrací Meghaninu pohádku o naivní nevědomosti a zakořeněném nezájmu o královskou rodinu.

Pár dní po šokujícím rozhovoru se jedna Meghanina kamarádka svěřila, že má vévodkyně knihu o princezně Dianě a také kazetu, na které je její svatba s princem Charlesm. S jinou kamarádkou se při návštěvě Británie nechala vyfotit před Buckinghamském paláci a o svatbě Kate Middleton a prince Williama zase psala na svůj dnes už deaktivovaný blog The Tig.

Celebrity - další články

Doporučujeme