Další výzva pro Koukalovou! Bývalá biatlonistka bude tančit ve StarDance

10. června 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Gabriela Koukalová. (Foto: ČTK)

Někdejší biatlonová hvězda Gabriela Koukalová, která se rozhodla ukončit sportovní kariéru, čelí další výzvě. Olympijská medailistka totiž kývla na nabídku České televize a zúčastní se desáté řady taneční soutěže StarDance. Koukalová o tom informovala na svém instagramu.

Dvojnásobná mistryně světa Koukalová bude bojovat o titul královny tanečního parketu s nováčkem ve StarDance, profesionálním tanečníkem Martinem Prágrem. “Přijala nabídku tančit v další sérii StarDance. Můj taneční partner bude Martin Prágr a co jsem si vygooglovala, tak je fakt dobrý. Těším se, co mě naučí,” informovala své fanoušky na instagramu bývalá biatlonistka.

Nedávno jsem ukončila sportovní kariéru a užívala jsem si pauzu od toho sportovního zápřahu a kolotoče. Trošku jsem se nejprve bála, že StarDance zase bude podobný dril, ale nakonec jsem moc ráda, že jsem na nabídku tancování kývla. Je to pro mě další životní výzva,” uvedla Koukalová pro Českou televizi s tím, že s tancem zkušenosti nemá, ale věří, že se to naučí.

View this post on Instagram

Po dvou letech vás zdravím na Instagramu! ? Nikdy jsem na něj moc nebyla, dokonce jsem k němu ztratila přístup, měla ho bloknutý, ale teď po kariéře jsem si řekla, že mu dám ještě jednu šanci. A protože to myslím vážně, tak vám právě tady chci oznámit, že jsem přijala nabídku tančit v další sérii @Stardancecz. Můj taneční partner bude @martinpragr a co jsem si vygooglovala, tak je fakt dobrý? Těším se, co mě naučí ? #zijaobjevuj #stardance #jinysvet #horeckasobotninoci #ceskatelevize

A post shared by Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme