Dnes jsou skvělými kuchaři či herci, ale zkoušely to i jako sportovci. Které hvězdy mohly sbírat medaile a trofeje?

5. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: ČTK)

Nikdo z nás netuší, kam ho jeho budoucnost zavede. A neměly o tom páru ani známé osobnosti, které měly velmi dobře nakročenou sportovní kariéru. Proč se nakonec rozhodly jinak a v jakých sportech excelovaly?

Gordon Ramsay

Před tím, než se stal slavným šéfkuchařem se Gordon Ramsay snažil stát profesionálním fotbalistou. V patnácti letech mu byla nabídnuta smlouva s Rangers, ale kvůli řadě zranění musel sportu nechat. K fotbalu se ale často vrací, třeba během charitativních zápasech Soccer Aid.

Dwayne Johnson

Dnes je oblíbeným hercem, ale vždycky tomu tak nebylo. Dwayne přezdívaný „The Rock“ je jedním z nejslavnějších wrestlerů všech dob. Nicméně předtím než vkročil desetinásobný mistr do ringu, se snažil prosadit jako hráč amerického fotbalu NFL. Hrál na univerzitě v Miami jako defenzivní obránce a byl součástí vítězného týmu v roce 1991.

Kate Middleton

Kate je nyní vévodkyní, ale je to také nadšená sportovkyně. Ostatně sport je v britské královské rodině velmi důležitý. Vévodkyně z Cambridge nicméně hrála na střední škole pozemní hokej, se kterým pokračovala i na univerzitě. Po seznámení s princem Williamem se dokonce seznámila s ženským olympijským hokejovým týmem v Londýně.

Gigi Hadid

Modelka Gigi Hadid byla jako malá kapitánkou středoškolského volejbalového týmu a doufala, že se stane profesionálkou. Když se jí na její volejbalovou kariéru ptal během rozhovoru v roce 2019 americký moderátor Jimmy Fallon, její odpověď byla jasná. “Nejspíš by ses mě bál,” zavtipkovala.

Louis Tomlinson

Zpěvák Louis Tomlinson se snažil v roce 2013 prosadit jako fotbalista. Bylo to už v době, kdy kapela One Direction byla známou a úspěšnou. Dokonce podepsal smlouvu s Doncaster Rovers. „Je to opravdu neuvěřitelné. Byl jsem velký fanoušek fotbalu po dlouhou dobu. Být součástí klubu je neuvěřitelné,“ prohlásil. Zpěvák se ale objevil nakonec jen v jednom zápase.

Celebrity - další články

Doporučujeme