Do hollywoodské krásky má daleko! Kristen Stewart byste na ulici nepoznali

29. května 2023·Celebrity·Redakce

Kristen Stewart (Zdroj: Profimedia)

Vždycky, když herečka Kristen Stewart vyrazí do ulic, má člověk pocit, že je něco špatně. Herečka nepatří mezi ty, kteří by si na sebe extra dávali záležet a poslední fotky od fotografů to dokazují.

Na červeném koberci je ráda, když se jí někdo postará o vlasy, šaty i make-up. V soukromém životě to má ale herečka Kristen Stewart úplně jinak. Raději volí pohodlné a ležérní oblečení, vlasy nechá tak, jak ji narostly a líčení se rovněž vyhýbá.

Je možné, že byste ji na ulici vůbec nepoznali. A to se skoro stalo i tentokrát, kdy si hvězda Stmívání vyrazila do centra Los Angeles. Nemusela se bát nájezdů fanoušků, ti by si ji totiž dost možná vůbec nevšimli. Na sobrě měla džíny, bílé tričko, volnou bundu a tenisky. A hřeben Kristen už také nějakou dobu neviděla.

Kristen Stewart (Zdroj: Profimedia)

To na nedávné přehlídce značky Chanel vypadala herečka úplně jinak. Šik a elegantně a celou akci značky, se kterou dlouhodobě spolupracuje si zřejmě velmi užívala. V soukromí se ale snaží působit nenápadně. Skandálů má na svém kontě ostatně dost, nyní se snaží sekat dobrotu. Je také šťastně zadaná, už rok a půl je zasnoubená se scenáristkou Dylan Meyer.

Celebrity - další články

Doporučujeme