Dusno v královské rodině pokračuje. Nová kniha ukazuje Meghan jako lhářku a hysterku

6. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Vévodkyně Meghan (Zdroj: Profimedia)

Jejich vztahy jsou na bodu mrazu, ale když jde o narozeniny, tak jdou nepříjemnosti stranou. Vévodkyně Meghan slavila 4. srpna narozeniny a popřáli jí i vévodové z Cambridge. Informaci uvedl server Hello.

Meghan oslavila 4. srpna 41. narozeniny. Jedním z prvních, kdo si toho všiml byl princ William a jeho manželka Kate. Ti sdíleli fotografii , na které je Meghan na bohoslužbě, jež se konala během oslav královnina sedmdesátiletého výročí na britském trůnu. K fotce William a Kate napsali: “Přejeme vše nejlepší k narozeninám vévodkyni ze Sussexu.”

Fotku sdíleli navíc jen na instagram stories, ne do svého feedu, takže je jasné, že nejde o moc srdceryvné blahopřání. Ale spíše o to zachovat dekorum a potěšit fanoušky a média. Pozadu nezůstal ani princ Charles s manželkou Camillou. I oni navíc použili velmi podobnou fotografii a napsali jen: “Všechno nejlepší k narozeninám vévodkyni ze Sussexu.”

I tyto dvě strohá přání dokazují, že vztahy v královské rodině nejsou dobré. A nepomohly tomu ani oslavy královnina jubilea. Není se čemu divit. Je to jen pár dní, co vyšla nová kniha o Meghan, která potvrzuje historky, které se děly v době, kdy Harry s Meghan ještě v paláci bydleli. A dokazují, jak je vévodkyně prolhaná. Meghan byla obviněna, že před svatbou s Harrym rozbrečela Kate, následně ale tvrdila, že Kate rozbrečela ji.

Investigativní novinář Tom Bower ale potvrzuje verzi, kde se rozbrečela Kate. Meghan měla prý problém s oblečením princezny Charlotte. Několik dní před veselkou dostala hysterický záchvat, když zjistila, že by družičky měly mít podle královského protokolu punčocháče. Obě ženy se pohádaly a Kate rozbrečely poznámky Meghan na adresu její dcery.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle | Royal Family (@hrhofsussex)

Meghan by možná mohla být ráda, že ji z královské rodiny vůbec někdo popřál. Ona oslavila narozeniny v USA po boku přátel a rodiny. Její instagramový účet zeje poslední dny prázdnotou a skoro to vypadá, že od vydání knihy se vévodkyně pozornosti spíše straní.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme