Kopírka Meghan? Vévodkyně zvolila podobný model jako její konkurentka Kate Middleton

5. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Kate, William, Harry a Meghan. (Zdroj: Profimedia)

Ze začátku to sice vypadalo, že vévodkyně Kate a Meghan by mohly být kamarádky, ale opak je pravdou. Dámy se moc nemusí a nepomáhá tomu ani situace v královské rodině. Jenže to vypadá, že Kate je pro Meghan velkou módní inspirací. Informaci uvedl web zitrek.cz.

Meghan Markle po celou dobu manželství s princem Harrym dává dost okatě najevo, že nechce být s královskou rodinou spojována. Nicméně jsou momenty, kdy se tomu nevyhne. Nyní si na sebe oblékla černobílý outfit. Na tom by nebylo nic divného, jenže podobný model na sobě jen před pár dny měla i Kate, manželka prince Williama.

Jedná se o černý overal s bílým pruhem přes prsa. Meghan v něm přišla na luxusní večeři do podniku Locanda Verde v New Yorku. Po personálu měla prý chtít, aby vyklidili terasu pro 50 hostů. Důvod? Ona a princ Harry tam chtěli posedět s dvojicí přátel a nebýt nikým rušeni. Personál je ale odbyl s tím, že je terasa zarezervovaná pro oslavu narozenin.

Není to první faux pas, který má Meghan na svědomí. Na tenisový turnaj Wimbledon v minulosti nedodržela etiketu oblékání. Meghan se na zápasy přišla podívat v džínách, což je ale v rozporu s dlouhodobou tradicí, jelikož je zvykem nosit formální oblečení. Jedna členka, která je v klubu 30 let, poznamenala: „Není dovoleno nosit džíny.“ Meghan následně nesměla sedět v exkluzivní ohradě.

Vévodkyně byla také kritizována za své přehnaně vysoké sebevědomí poté, co její ochranka měla fanouškům říct, aby si královskou rodinu nefotili. Jeden úředník si nebral servítky a dodal: „Byla to noční můra, ona byla noční můra.“ Meghan zkrátka nepatří mezi nejoblíbenější osoby na světě.

Celebrity - další články

Doporučujeme