Eko Kate zaujala na předávání cen! V zelených šatech a s nádherným šperkem byla hvězdou recepce

6. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a princ William. (Zdroj: Profimedia)

Nikoho nepřekvapí, že princezna Kate je módní ikonou, která kamkoliv přijde, tam fascinuje. Na všech akcí vypadá naprosto dokonale. A nejinak tomu bylo i na předávání cen Earthshot Prize v Bostonu. Vzhledem k tématu akce zvolila i ekologické šaty z půjčovny. Informaci přinesl web The Independent.

Ceremoniál k udílení cen Earthshot Prize se konal v MGM Music Hall v Bostonu a oslovoval stejnojmennou charitativní organizaci prince a princezny z Cambridge, která se každoročně uděluje za přínos k ochraně životního prostředí.

Kate dokonale splnila dress code tím, že si na sebe vzala nádherné jasně zelené šaty z půjčovny Hurr. Šaty vyšly jen na dva tisíce korun, ale parády s nimi nadělala neskutečně. Zelenkavá róba s dlouhými rukávy obepínala její štíhlé tělo. Nebyly to ale jen šaty, kterých si ostatních všimli. Manželka následníka trůnu na sobě totiž měla náhrdelník, který si velmi oblíbila princezna Diana (†36).

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Smaragdový šperk se do britské královské rodiny dostal v roce 1911 a jeho hodnota je něco přes 350 milionů korun. Diana ho dostala přímo od královny Alžběty II. (†96). Na akci se manželé potkali s řadou významných hostů. Například fotbalistou David Beckhamem, herečkou Shailene Woodleye či hercem Rami Malekem. Ještě před recepcí se manželé potkali s americkým prezidentem Joe Bidenem.

Celebrity - další články

Doporučujeme