FOTBAL: Budu bojovat, co to půjde. A kluci se mnou! slibuje Rosický

12. června 2016·Celebrity·Redakce

Podle kapitána Tomáše Rosického budou mít čeští fotbalisté v pondělním utkání ME proti Španělsku šanci jen tehdy, pokud všichni do jednoho podají skvělý výkon. Na turnaj se nepřijel s týmem odevzdat nebo jen něco zkusit a obhájce titulu chce na úvod pozlobit.

“Musíme podat skvělý výkon. Nejen pár hráčů, ale všichni do jednoho. Já nechci mluvit o tom, že musíme mít štěstí nebo něco takového. Taky tomu štěstí musíme jít naproti a zasloužit si ho. Tohle je mistrovství Evropy a podle toho to na hřišti musí vypadat,” řekl na tiskové konferenci v Toulouse Rosický.

“My jsme se nepřijeli odevzdat nebo něco zkusit. Chceme být taky úspěšní. Já zítra budu bojovat, co to půjde. A moji kluci se mnou. Uvidíte,” doplnil bojovně pětatřicetiletý záložník. “I když se španělský tým trošku změnil, pro mě je to stále favorit turnaje. Přesto je budeme chtít zítra pozlobit.”

Rosického čeká čtvrté ME v kariéře, přesto těsně před jeho startem opět pociťuje nervozitu. “Určitě lehká nervozita k tomu patří. Jsem rád, že to nějakým způsobem pociťuju. Kdybych to nepociťoval, znamenalo by to, že je mi to jedno. A mně to samozřejmě vůbec jedno není. Takže tohle tam pořád je,” podotkl Rosický. 

Celebrity - další články

Doporučujeme