Halloween po Česku. Veronika Arichteva i Karolína Kurková převlékly i děti, Dominika Myslivcová šla za Batmanku

1. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Arichteva a Dominika Myslivcová (se souhlasem Veroniky Arichtevy a Dominiky Myslivcové)

Světové hvězdy pojali Halloween ve velkém a jejich kostýmy byly dokonalé. Zahanbit se nenechaly ani české hvězdy v čele s Veronikou Arichtevou, Dominikou Myslivcovou či Karolínou Kurkovou. České krásky často do kostýmy zapojily i své děti a se vším se pochlubily na svých sociálních sítích.

Herečka Veronika Arichteva na Halloween popřála svým fanouškům nejen hezký Halloween, ale i dušičky, které se slaví 2. listopadu a v České republice mají větší tradici, než právě Halloween. “Vzpomínáme na dědu Atanase a prababičky s pradědečky a posíláme pusu tam nahoru,” napsala k příspěvku. Také poděkovala své kamarádce, zpěvačce Martině Pártlové, které vděčí za dýňový kostým. Do něj navlékla roztomilého syna Luku, který vypadal, že se mu jeho převlek dost líbí.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

I modelka Karolína Kurková zapojila do kostýmu svého potomka, přesněji dceru Lunu Grace. Obě holky na sobě měly kostým avokáda, který vypadal velmi pohodlně a rozhodně všechny pobavil. Na sexy kostýmy si česká kráska moc nepotrpí, ale fanoušci byli nadšení i tak.

View this post on Instagram

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Kdo si na provokativní převleky potrpí, je ale Dominika Myslivcová. Ta vyrazila jako sexy Batmanka a myslela si, že na večírku bude jediná. “Velmi kreativní kostým, byla jsem jediný Batman v celém sále! Ehm.. samozřejmě si dělám prču, normálně hejno Batmanek, sestřiček, čertic, kostlivců,” napsala na svůj Instagram a své sledující požádala o tipy na příští rok.

View this post on Instagram

A post shared by Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova)

A jaký kostým je každý rok zárukou sexappealu? Samozřejmě roztleskávačka. Do ní se převtělila zpěvačka Tereza Kerndlová a nikoho nepřekvapí, že byla opět neskutečně sexy. Ta si halloweenskou party na rozdíl od světových celebrit užila. “Tradiční halloween party a moji kluci a holky z party! Po 2 letech zase ve “velkém”,” předvedla se na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

To moderátorka a modelka Gabriela Lašková byla díky svému nalíčení v podstatě k nepoznání. Ta na večírek nikam do společnosti nevyrazila, což je velká škoda, protože by byla rozhodně za velkou hvězdu. Fanoušci její líčení chválili, modelce se totiž opravdu velmi povedlo.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Lašková (@gabrielalaskovaofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme