Harry a Meghan odstartovali nový projekt: V podcastu se objevil i roční syn Archie

11. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Princ Harry a vévodkyně Meghan. (zdroj: Instagram / sussexroyal)

Vévoda (36) a vévodkyně ze Sussexu (39) překvapili fanoušky svým první podcastem. Harry a Meghan se v něm společně s hosty, jako je zpěvák Elton John nebo tenistka Naomi Osakaová, zamýšlejí nad rokem 2020. Podcast je součástí širšího projektu, na kterém královský pár spolupracuje s firmou Spotify. Informovala o tom BBC News.

V první epizodě Archewell Audio mohli posluchači slyšet zpěváka Sira Eltona Johna, moderátora Jamese Cordena, novináře Matta Haiga a tenistku Naomi Osaka. Společně s Harrym a Meghan zhodnotili uplynulý rok 2020. “Je to nejhorší rok, jaký jsem kdy poznal, ale doufám, že to z nás udělá lepší lidi a že se uzdravíme,” řekl v podcastu podle BBC News Elton John.

Harry a Meghan chtěli předejít trapnému spojování hovoru mezi jednotlivými aktéry a tak nechali své hosty, aby svou odpověď nahráli dopředu na záznam. To pak sestříhali a následné mezery vyplnili svými promluvami.

Podle BBC News princ Harry vyzdvihl, že v dnešní době je důležité starat se jeden o druhého a i když jsou naše vazby fyzicky nemožné, tak přesto dávají smysl. V nahrávce se objevil i jejich roční syn Archie. Který půlhodinovou epizodu ukončil tím, že posluchačům popřál šťastný nový rok.

Výše kontraktu mezi královským párem a společností Spotify je až 40 miliónů amerických dolarů (cca 853 milionu korun). Se společností Netflix pak pár podepsal smlouvu s 2,5 krát větší částkou.

Co na to Jan Kraus?

Celebrity - další články

Doporučujeme