Meghan Markle: Věděla jsem, jak jsem svírala své prvorozené dítě, že ztrácím druhé

25. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Meghan Markle. Foto: Instagram / kensingtonroyal

Vévodkyně ze Sussexu, Meghan Markle, nečekaně odtajnila pro New York Times tragédii, která její rodinu silně zasáhla. Dlouhou dobu se totiž spekulovalo o tom, zda spolu s princem Harrym nečekají druhého potomka. Byla to pravda, bohužel vévodkyně nečekaně potratila. Pro pár to byla obrovská rána. Celý příběh popsala v článku "Ztráty, které sdílíme".

Meghan svůj příběh odtajnila v článku, který vydal New York Times. Tragický okamžik popisovala se slzami v očích. “Po výměně plenky svého syna Archieho jsem pocítila ostrou křeč. Spadla jsem na zem s ním v náručí a začala zpívat ukolébavku, abych nás oba uklidnila, melodie tak byla v ostrém kontrastu s mým pocitem, že něco není v pořádku,” uvedla vévodkyně.

“Věděla jsem, jak jsem svírala své prvorozené dítě, že ztrácím druhé,” řekla. Následně ležela v nemocnici, kde ji Harry držel za ruku a láskyplně uklidňoval. “Celou dobu byl se mnou. Byl velice něžný a polibky mě uklidňoval, ačkoli jsme oba plakali a slzy nešlo zastavit,” dodala Meghan.

Není jisté, kolik týdnu byla vévodkyně těhotná. Většinou riziko, kdy ženy nejčastěji prodělají potrat je v prvních třech měsících. Buckinghamský palác o ztrátě miminka věděl. “Královská rodina věděla, co se stalo. Harry byl přes léto v neustálém kontaktu a oni věděli, čím procházejí, podporovala je,” uvedla pro Daily Mail královská redaktorka časopisu Vanity Fair Katie Nicholl.

Foto: Instagram / sussexroyal; kensingtonroyal

Celebrity - další články

Doporučujeme