Herec Martin Zounar se mění k nepoznání. Období nádvahy je nadobro pryč

22. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Martin Zounar. (Foto: se souhlasem Martin Zounar)

Oblíbený herec Martin Zounar se rozhodl skoncovat s přebytečnými kily a před čtyřmi měsíci se svěřil do rukou specialisty. Svůj denní režim změnil natolik, že se mu podařilo nebývale zhubnout. Herec se se svým pokrokem pochlubil na Instagramu a jeho okolí jen žasne.

“Zdravím vás!!! Prázdniny v plném proudu a trochu se chci pochlubit. Jo, makám a je mi dobře už 7 měsíc. I vy vydržte, jde to,” vzkázal na Instagramu Zounar fanouškům. A je to tak. Herec se delší dobu potýkal s nadváhou, která později přešla až do obezity. Proto se svěřil do rukou odborníka a s odhodláním šla kila dolů raz dva.

Měsíc po návštěvě obezitologa byla jeho váha nižší o pět kilo.  Chtěl ale dosáhnout většího cíle, a tak neusnul na vavřínech. Rad se držel dál a zveřejněná fotografie, fanoušky a přátele doslova šokovala.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Zounar (@martin_zounar_official)

Tedaaaa!!! Vypadáš skvěle, napsala pod příspěvek herečka Alice Bendová. “Teeeda, pane Zounare. Vy jste to dokázal. Moc vám to přeji. Vypadáte skvěle,” dodala uživatelka Martina a my s ní musíme souhlasit. Herec opravdu neskutečně zhubnul, zpevnil své tělo a my mu držíme pěsti, ať mu to jde stejně dobře i nadále.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Zounar (@martin_zounar_official)

Celebrity - další články

Doporučujeme