Herečka Michaela Kuklová bojuje s rakovinou prsu. Je po operaci a nadále pracuje

25. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Michaela Kuklová (Foto: Instagram / Michaela Kuklová)

Herečka Michaela Kuklová (51) v úterý odpoledne šokovala své fanoušky vážnou zprávou. Maminka malého syna totiž bojuje s rakovinou prsu. Operaci má v současnosti již za sebou a její výsledky jsou podle herečky příznivé.

Herečka Michaela Kuklová se svým fanouškům svěřila, že v současnosti bojuje se závažnou chorobou. Chtěla to tak podle svých slov udělat sama a vlastními slovy, než se roznesou katastrofické vize.

“Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu,” napsala herečka v úterý na své sociální sítě.

“V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku,”uklidňuje své fanoušky.

“S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím,” vzkázala všem, které trápí podobná diagnóza.

“Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša,” napsala herečka na svůj Instagram.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím. Pracuji, cítím se zdravá, v plné síle, psychicky naprosto klidná, v souladu s nemocí a nepochybuji, že budu v pořádku. S obrovskou úctou k jejich práci a lidství děkuji všem lékařům a sestřičkám za jejich schopnosti i skvělou péči. Není mi třeba soucitu, ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát. ☺️❤️ Prosím média, aby se vyvarovala spekulací a srdcervoucích titulů s ohledem na syna, které by v něm mohly vyvolat bezdůvodný strach. Předem moc děkuji. Přeji všem zdraví a radost z každého dne. S láskou Míša

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

Celebrity - další články

Doporučujeme