Herečka Zooey Deschanel oznámila rozvod. S manželem jsou prý spíše přátelé

9. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Herečka Zooey Deschanel (39) a producent Jacob Pechenik (47) oznámili, že je po čtyřech letech manželství čeká rozvod. Dvojice se prý místo romantického páru stala v průběhu let spíše kamarády. Manželé, kteří společně vychovávají dvě děti, hodlají přátelské vztahy pěstovat nadále.

Brali se teprve před čtyřmi lety, už nyní ale vědí, že tudy cesta nepovede. Americká herečka Zooey Deschanel a producent Jacob Pechenik oznámili blížící se rozvod. Informaci zveřejnili v pátek ve vyjádření pro časopis People.

“Po hlubokých diskusích a dlouhém rozmýšlení jsme došli k závěru, že nám to jde lépe jako přátelům, obchodním partnerům a spolu-rodičům, než jako páru,” uvedla dvojice. “Zůstáváme oddaní svému podnikání, svým hodnotám a ze všeho nejvíc svým dětem. Děkujeme, že v této době respektujete naše soukromí,” stálo ve vyjádření.

Deschanel a Pechenik se seznámili během natáčení hudební komedie Billa Murraye Ruku na to (Rock the Kasbah) v roce 2014. V lednu 2015 oficiálně oznámili své zasnoubení, v létě přišla svatba a v červenci přivítali na světě svou první dceru Elsie (4). Dva roky po holčičce se páru narodil ještě společný syn Charlie (2).

Celebrity - další články

Doporučujeme