Holé zadky a otužování. Ženichové ze Svatby na první pohled fanynkám předvedli svou mužnost

21. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Ženichové René Vrábel a Radek Stöber (Foto: Instagram stoberradek)

Ženichové z reality show Svatba na první pohled se pěkně odvázali. Nejenže se společně dali na dráhu otužování, ale René i ukázal dokonale vypracovaný zadeček. Fanynky se hned fotografie chytily a vyzývaly ho, aby ukázal i přední část svého vysportovaného těla.

Reality show Svatba na první pohled už odzvonilo a odkopnutí ženichové se tak snaží na sociálních sítích lákat nové nápadnice. Trenér René a kurýr Radek se na Instagramu ukázali v plné své kráse.

Oba se  přidali k hromadě odvážlivců a společně se ponořili do ledového jezírka. Také se ale u toho dovedli patřičně předvést. Fitness trenér se nebál ukázat své vypracované nahé pozadí. Společně s ním zapózoval i Radek, který ale tak odvážný nebyl a trenky si nechal.

View this post on Instagram

A post shared by Rene Vrabel (@the.deadpool.mma)

“Jeee a já myslela, že na druhé fotce bude obrácený pohled,” napsala jedna z fanynek k příspěvku. “Ukaž to zepředu,” žadonila druhá. “To ty kačeny v té vodě mají lepší výhled,” podotkla další.

Bohužel metu, kterou nasadil ženich František nepřekonali. Jak jsme vás v minulosti informovali, tak ten se zcela nahý vystavil na svém balkóně. Fotku následně sdílel na Instagramu, kde svoje intimní partie zakryl nápisem “cenzura”. Na jejich souboj se podívejte v galerii!

Foto: Instagram frantisek_gebr/stoberradek/the.deadpool.mma

Celebrity - další články

Doporučujeme