Jak si představuje romantiku Prachař? Rande na stadionu. Sandeva vypadá spokojeně

5. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva, Jakub Prachař (Foto zdroj: Instagram Jakuba Prachaře – se souhlasem Jakuba)

Co pro vás váš muž vymyslí, když necháte rozhodovat o rande jeho? Herec Jakub Prachař vzal svou milou na fotbal. Podle jejího výrazu a vybavení to vypadá, že nešlápl vedle. Sara je prostě holka do nepohody a do kotle... i když se vašemu týmu nevede. Svou úžasnou láskou se Jakub pochlubil na sociálních cítí.

Krásný a zamilovaný pár se na svém instagramu pochlubil, jak tráví romantický večer. Žádné svíčky, večeře, jahody v čokoládě a šampaňské ve vaně. Kdepak. Jakub Prachař a Sara Sandeva mají jinou představu. 

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

“Tak ta moje milovaná holka nechala romantický večer na mně. A vzala si i šálu. Ať žije Slavie a Sara Sandeva,” napsal šťastný herec pod fotografii. Na ní se spolu zubí a mají slávistické šály okolo krku. Je tedy znát, že Jakub je šťastný, že má po svém boku dívku, se kterou může sdílet své koníčky.

Přestože se jejich oblíbenému týmu nedařilo, společný večer jim to očividně vůbec nezkazilo. Jakub se s krásnou a o 14 let mladší Sarou dal dohromady během natáčení seriálu Dvojka na zabití. Od té doby jsou považováni za jeden z nejhezčích párů českého showbyznysu.

Celebrity - další články

Doporučujeme