Je Steve Jobs stále naživu? Na internetu se objevila fotka jeho dvojníka

28. srpna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Elvis Presley či Adolf Hitler. O mnoha historických osobnostech se spekuluje, že svou smrt přežili a nadále někde přežívají. Objevují se snímky, které pořídili konspirátoři, kteří jsou přesvědčení, že dotyčný je stále naživu. To samé se nyní říká o Stevu Jobsovi.

Příznivci konspiračních teorií zažívají druhé Vánoce. Na internetu se totiž objevila fotka, která byla pořízená v Egyptě, na které je zachycen muž, který je až příliš podobný Stevu Jobsovi, zakladateli Applu.

Fotka se objevila na sociální síti Reddit. Na plastové židli sedí muž, který na první pohled vypadá zcela jako Jobs. Mnoho lidí začalo spekulovat, že se nejedná o dvojníka, ale že je to sám Jobs, ačkoliv ten podle všeho zemřel v roce 2011.

“Upřímně se mi tomu snadno věří. Miloval Egypt a tento simplistický styl života mi k němu sedí. Nejsem moc na konspirační teorie, ale Jobs by byl dost šílený na to, aby něco podobného udělal,” uvedl jeden z komentujících.

Steve Jobs zemřel v říjnu roku 2011. Prodělal rakovinu slinivky a v posledních letech života měl rovněž vážné zdravotní problémy. Kvůli nim také odešel z vedení podniku. Jobs byl považován za jednoho z největších vizionářů světa technologií a za jednoho z nejvlivnějších podnikatelů vůbec. Pod jeho vedením například Apple vytvořil přehrávač iPod, revoluční mobilní telefon iPhone a počítačový tablet iPad.

Celebrity - další články

Doporučujeme