Je to potvrzené! Agáta nosí pod srdcem dítě Jaromíra Soukupa

19. září 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup. (Foto: Profimedia)

Minulý týden jsme vás informovali, že kolují zvěsti o tom, že je Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem těhotná. Extra to potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje a Agáta s Jaromírem se k tomu vyjadřovali neurčitě. Nyní sama Agáta potvrdila Blesku, že je těhotná.

Když se Agáty a Jaromíra redakce eXtra zeptala, co je pravdy na tom, že je Agáta v očekávání a Jaromír se měl touto novinkou chlubit svým kamarádům, oba odpověděli neurčitě a vyhýbavě. Nyní však Blesku modelka a influencerka potvrdila, že je to pravda. Čeká s mediálním magnátem své třetí dítě. 

“Jsem těhotná,” sdělila a více nechtěla své těhotenství komentovat. Jistě je tato zpráva čerstvá, a tak není divu, že je ohledně svého nenarozeného dítěte skoupá na slovo. Všechno to šlo jak po másle. Teprve nedávno oznámily tyto dvě hrdličky, že tvoří pár, a za pár měsíců se jim narodí jejich první společný potomek.

Agáta Hanychová má z předchozích vztahů jedenáctiletého syna Kryšpína a pětiletou dceru Miu. Jaromír Soukup má pak z předchozího manželství s ekonomkou Monikou Drlíkovou dvě dospělé děti – syna Lukáše a dceru Natálii. Na svého společného potomka se jistě oba moc těší.

Celebrity - další články

Doporučujeme