Jennifer Lopez a Ben Affleck se znovu vzali. Tentokrát před zraky přátel a rodiny

22. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Lopez a Ben Affleck. (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck se rozhodli znovu vzít. Splnili tak přání jejich rodin, které se obřadu v Las Vegas, který byl tajný, nemohly zúčastnit. Druhá svatba, teď už okázalejší, proběhla v Savannah. Informoval o tom deník The Mirror.

Jennifer a Ben si druhé ano řekli měsíc po tajné svatbě v Las Vegas. Obřad se konal v Savannah ve státě Georgia v plantážním domě ženicha. Podle The Mirror se jednalo o velkolepou společenskou událost.

Manželé k domu dorazili na lodi a JLo měla na sobě bílé svatební šaty s dlouhou vlečkou od předního módního návrháře Ralpha Laurena. Zajímavostí je, že v bílém nebyla jen nevěsta, ale i všichni svatebčané. Jediný ženich měl k bílému smokingu černé kalhoty. Podle magazínu People pár uspořádal opravdu honosnou oslavu. Nechyběla například předsvatební párty a spousta zábavy po obřadu.

View this post on Instagram

A post shared by Wedding Style and Fashion (@weddingspaparazzi)

Hvězdný pár spolu chodil již v roce 2002 a o rok později se zasnoubil. Na svatbu v té době ale nedošlo a v roce 2004 se rozešli. V dubnu loňského roku se pár udobřil a letos 16. července si v Sin City vyměnili manželské sliby.

Celebrity - další články

Doporučujeme